Over ons

MET EEN AANBOD VAN MÉÉR DAN 3000 REFERENTIES PRACHTIGE WIJNEN EN

EXCLUSIEVE SPIRITS WILLEN WE HET HART VAN MENIG LIEFHEBBER VAN KWALITEITSDRANKEN SNELLER DOEN SLAAN.

Onze troeven:


Likor: een doordacht aanbod wijnen
Van befaamde champagnehuizen en klassieke bordeauxwijnen tot rebelse en bio(dynamische ) wijnproducenten. Elk smaakprofiel kan zijn gading vinden in ons zorgvuldig uitgekiend assortiment, rechtstreeks afkomstig van de producent. Verfijning is onze rode (en witte) draad.

Spirits met een sterk verhaal
We zetten met plezier de historie achter elke producent en de karakteristieken van elk product in de verf. De creatie van een merk en het eindresultaat is zelden een rechte lijn maar vaak een bron van inspiratie.

Trendzetter
Dat claimen we natuurlijk niet zelf, maar we werken hard achter de schermen om die ene speciale fles wijn of whiskyproducent aan u te kunnen bieden door de internationale tendenzen op de volgen.

Exclusieve promoties
Profiteer van onze tijdelijke superpromo’s door in te schrijven op onze nieuwsbrief, zo loopt u geen enkele promotie mis.

Persoonlijk wijnadvies
We willen uw bekwame gids zijn in de boeiende maar soms complexe wereld van wijnen en spirits. Alexander en Yana staan u met veel plezier en passie te woord voor al uw vragen en komen met originele suggesties voor uw menu of geschenken.

Fysiek winkelen in Antwerpen
Kom onze winkel te Antwerpen (Merksem) bezoeken, u waant zich in de kelder van een château in Frankrijk waar u zich persoonlijk kan laten adviseren door Alexander. Er is een ruime parking uitsluitend voor onze klanten voorzien.

Veilig online bestellen
We willen een 100% veilig online platform aanbieden: vanaf de online betaling tot aan de levering aan huis, Likor monitort alles minutieus om u een onberispelijke service aan te bieden. Heeft u ruimte voor verbetering opgemerkt, dan horen wij dit uiteraard graag van u.

Partner voor uw relatiegeschenken en wijnaccessoires
Op basis van het profiel van uw klanten en uw budget, stellen we met u de ideale geschenken samen die een blijvende impressie zullen hebben.

Likor.be is dé uitgelezen plek om wijnen en spirits online te bestellen en thuis te laten leveren.

Webshop powered by Marcando